Capitolul 07-A little beautiful creature

Alice PDV

De doua ore o tineam pe micuta Renesmee in mana si pur si simplu nu ma puteam desparti de ea. Era asa de mica, asa de frumoasa, asa de perfecta. Eram asa de fericita ca sunt matusa ei. Si desi nimeni nu va stii ca cine este, sunt sigura ca si Rose si Esme o vor trata ca propria fiica respectiv nepoata. Pierduta in ganduri, am tresarit cand micuta a inceput sa planga.

–        Jazz! Am strigat eu. Acum un sfert de ora ajunsesem in camera de hotel iar el se dusese sa faca rost de cineva de la hotel unde o puteam lasa pe Renesmee ca sa ne ducem sa ii luam ce trebuie.

–        Da, Al?

–        Te-ai intors, slava Domnului! Ce sa ii fac, plange!! L-am intrebat panicata. Jazz a inceput sa rada si mi-a dat calm un biberon in mana.

–        Alice, iubito, e mica, ii e foame!

–        Ah da ai dreptate! Ce m-as face fara tine? Am ras eu. A inceput sa rada si s-a asezat langa mine mangaind-o pe cap pe Renesmee.

–        Am cea mai frumoasa nepotica, murmura el.

–        Cu siguranta, i-am raspuns in timp ce ii priveam mutra mica si ingamfata ca a reusit sa obtina ce vrea. La asta seamana cu Edward. Are aceeasi expresie ca el si nu m-am putut abtine sa nu izbucnesc in ras.

–        De ce razi? Ma intreba Jazz.

–        De zambetul ei mandru. Jazz se uita si el la ea si chicoti.

–        Deci, va trebui sa o luam cu noi deoarece nu am gasit pe nimeni unde o putem lasa.

–        Sigur. Sa termine de mancat si mergem, da?

–        Da, eu ma duc sa ma schimb pana o hranesti tu.

–        Ok. Dupa ce am terminat de mancat, am schimbat-o de scutecel si i-am pus micul body pe care Jazz il cumparase. Era roz cu floricele, asa de dragut pe un bebelus. Pe deasupra i-am pus un pulovarel micut, mov iar in picioruse niste botosei albi. Pe caputul ei mic cu putin par i-am pus o caciulita alba.

Mai apoi i-am cumparat un scaun din acela special pentru bebelusi, pe care i-am imprimat numele Renesmee cu mov si roz, o tona de hainute cat mai variate, hmm… sper la categoria asta sa nu semene cu Bella ci cu mine sau Rose, biberoane cu lapte deocamdata deoarece nu avem de unde sa procuram sange, si nu in cele din urma a paturica pufoasa si roz pentru a fi invelita si trei jucarii de plus: un iepuras, un catel si un ursulet. Nu ca ar fi in stare sa se joace cu ele, sunt doar de decor. Totul era gata si puteam pleca spre casa dar mi-am adus aminte ca trebuie sa ii facem certificat de nastere. I l-am facut pe cel original cu parintii pe numele Bellei si lui Edward desigur, iar pe cel fals, pe cel pe care il vom arata familiei noastre, pe numele nostru. La aeroport totusi trebuia sa il dam pe cel original asa ca am “facut rost” de o procura pentru a ne lasa sa mergem. Acum ne afla in avion spre Alaska iar Renesmee dormea linistita in bratele mele iar eu discutam cu Jazz in liniste. Ma gandeam oare ce putere va avea micuta hibrida. Cu siguranta Carlisle va descoperi in curand. Ahh… ce dragute erau lucrurile pe care i le-am luat… Stai ce voiam sa zic?! M-am uit la Renesmee si se uita adanc in ochii mei. Ce Dumnezeului? M-am uitat inca o data si mi-am amintit ce am vrut sa zic.

–        Jasper, Jasper! Am murmurat eu alarmata.

–        Da, Alice, ce s-a intamplat?

–        Phh… Jazz, cred ca tocmai i-am descoperit puterea lui Renesmee! Jasper deschise ochii larg si se uita uimit la mine, nevenindu-i sa creada ceea ce spuneam.

————————————————-

a aparut cap 7 scris de Ioana…multumesc mult,iar cap 8…….si 9,sunt ale mele…..s sper sa le scriu sap asta:D:D:imultumesc mult Ioana si sper ca nu v-ati suparat:X com pls

4 Comments (+add yours?)

  1. ioana
    Jun 18, 2010 @ 16:37:24

    super cap abea astept sa apara si celelalte 😉

    Reply

  2. DIA
    Jun 18, 2010 @ 18:29:20

    felicitari
    astept cap urmator cat mai repede

    Reply

  3. nikannie
    Jul 08, 2010 @ 13:47:41

    super cap:X:X:X
    ce tare a fost faza in care alice nu stia dc plange nessie :))
    ei bn era la inceput.:D

    Reply

Leave a comment